Online Taaltrainers, apps en programma's:
Japanese LS Touch
Als je hiragana, katakana en kanji wilt trainenAuteur Jan Bogner
Versie 2.3
Taal Engels, Frans en Duits

Doel Japanese LS Touch is een programma voor iPhone/iPod Touch & iPad voor het leren van Japanse kana. Het maakt gebruik van een uitgebreid Japans woordenboek. Ook is de app voorzien van een uitspraaktrainer.

Native speaker Japanese LS Touch maakt gebruik van een native Japanse uitspraak. Hiervoor is wel een extra aankoop benodigd.

Karaktertraining De app gebruikt de touch interface van de iphone of ipad om je te leren hoe je de kanji en kana moet tekenen. De volgorde van de penseelstreken wordt aangegeven.

Bereik
De woordenlijsten zijn voorzien van lezingen (als het woord kanji bevat) en Engelse vertalingen. Ook kunnen eigen vertalingen worden geïmporteerd. Niveau 1 t/m 5 van de Japanese Language Proficiency Test is toegevoegd aan het programma. De woordenlijsten zijn doorzoekbaar op vertaling of de lezing van het Japanse woord. Ook kun je een aangepaste selectie maken van de woorden die je wil oefenen.

Feedback
Het programma beschikt over verschillende toetsmogelijkheden. Zo kan de vertaling van een woord gevraagd woorden, maar ook de lezing van een karakter. Invuloefeningen zijn er ook, waarbij het missende karakter ingevuld kan worden. De toetsen kunnen gemaakt worden door direct de antwoorden in te vullen of door middel van multiple choice.

Platform iOS

Prijs 9,99

lstouch1 lstouch2

Print Friendly, PDF & Email
Meer informatie?  www.asia-ls.com/ios/japaneselsGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *