Leren en samen eten Tijdens deze workshop leer je instant-pickles maken: korte, snelle groentefermentaties voor iedere dag. Deze workshop is het onderwerp waar Peter zijn boek over heeft geschreven! In Japan is tsukémono ofwel gepicklede groenten een dagelijks onderdeel van … Lees verder

Leren en samen eten Het recept voor miso is al meer dan 2000 jaar oud. Nu is de tijd aangebroken dat je zelf miso gaat leren maken! Oorspronkelijk was het gebruik voorbehouden aan de Japanse Samurai ridders als krachtmiddel. Inmiddels … Lees verder

Leren en samen eten Tijdens deze workshop leer je instant-pickles maken: korte, snelle groentefermentaties voor iedere dag. Deze workshop is het onderwerp waar Peter zijn boek over heeft geschreven! In Japan is tsukémono ofwel gepicklede groenten een dagelijks onderdeel van … Lees verder

Leren en samen eten Tijdens deze workshop leer je instant-pickles maken: korte, snelle groentefermentaties voor iedere dag. Deze workshop is het onderwerp waar Peter zijn boek over heeft geschreven! In Japan is tsukémono ofwel gepicklede groenten een dagelijks onderdeel van … Lees verder

Leren en samen eten Tijdens deze workshop leer je instant-pickles maken: korte, snelle groentefermentaties voor iedere dag. Deze workshop is het onderwerp waar Peter zijn boek over heeft geschreven! In Japan is tsukémono ofwel gepicklede groenten een dagelijks onderdeel van … Lees verder

Leren en samen eten Tijdens deze workshop leer je instant-pickles maken: korte, snelle groentefermentaties voor iedere dag. Deze workshop is het onderwerp waar Peter zijn boek over heeft geschreven! In Japan is tsukémono ofwel gepicklede groenten een dagelijks onderdeel van … Lees verder

Leren en samen eten Tijdens deze workshop leer je instant-pickles maken: korte, snelle groentefermentaties voor iedere dag. Deze workshop is het onderwerp waar Peter zijn boek over heeft geschreven! In Japan is tsukémono ofwel gepicklede groenten een dagelijks onderdeel van … Lees verder

Leren en samen eten Tijdens deze workshop leer je instant-pickles maken: korte, snelle groentefermentaties voor iedere dag. Deze workshop is het onderwerp waar Peter zijn boek over heeft geschreven! In Japan is tsukémono ofwel gepicklede groenten een dagelijks onderdeel van … Lees verder

Leren en samen eten Tijdens deze workshop leer je instant-pickles maken: korte, snelle groentefermentaties voor iedere dag. Deze workshop is het onderwerp waar Peter zijn boek over heeft geschreven! In Japan is tsukémono ofwel gepicklede groenten een dagelijks onderdeel van … Lees verder

Leren en samen eten Tijdens deze workshop leer je instant-pickles maken: korte, snelle groentefermentaties voor iedere dag. Deze workshop is het onderwerp waar Peter zijn boek over heeft geschreven! In Japan is tsukémono ofwel gepicklede groenten een dagelijks onderdeel van … Lees verder