Workshop Japanse Manga Tekenen mét Washi TapeOp zondag 8 september organiseren we onze eerste workshop na de Zomer. Deze Manga Tekenen Workshop doen we in samenwerking met Animator én Illustrator Marjolein de Jong. Zij heeft eerder workshops gegeven bij o.a. bij het ORKZ tijdens de opening van een expositie van kunstenaar Yana Poppe én bij het Haruki Murakami Festival in Groningen.

Eerst geeft ze uitleg over de stappen die ze zet om tot een illustratie te komen. Natuurlijk is een workshop geen workshop zonder dat je als deelnemer zelf aan de slag gaat. Na de uitleg gaan we een illustratie maken met tekenmaterialen, maar ook met Washi-tape. Washi-tape is papiertape verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten.

Marjolein de Jong is een animator, illustrator en geeft daarnaast tekenworkshops. In 2013 afgestudeerd als bachelor of Multimedia Design en sinds kort heeft ze haar eigen bedrijf “La Centauresse”. Naast animeren, illustreren en het geven van workshops, houdt ze van lezen, gamen, bordspellen en cosplay.

Meer informatie: Batsu

Print Friendly, PDF & Email