TASTE of JAPAN vol.4 – Miso Making Workshop


  • Data:
  • Locatie: Shokudo
  • Kleinesingel 41
    3572CG Utrecht


Ontdek de wereld van miso en zijn authentieke culinaire toepassingen! Maak en leer je eigen misopasta te gebruiken.

In deze workshop – onder leiding van de Japanse kojiologe Marika Groen – maak je je eigen miso en neem je deze mee naar huis. Miso is een pasta van gefermenteerde sojabonen die zijn sporen heeft verdiend als een culinaire hoeksteen voor een breed scala aan hoofdgerechten in Japan.

De laatste jaren krijgt miso brede erkenning vanwege zijn gezondheidsvoordelen en unieke smaak.Het is een geweldige plantaardige eiwitrijke smaakmaker die kan worden gebruikt om hartige zoutheid toe te voegen aan soepen, roerbakgerechten, stoofschotels, dressings en marinades om maar te zwijgen een paar en wordt aanbeden en toegepast door vele chef-koks over de hele wereld.

Na het maken van je eigen miso serveren we een heerlijke winterse seizoenssoep met miso meegebracht door Marika en bereid door de chefs van Shokudo.

LET OP! De workshop wordt twee maal aangeboden:

  • 16:00 – 17:30
  • 19:00 – 21-30

Meer informatie: Shokudo Utrecht

Print Friendly, PDF & Email