Rising Soul – Muziek tijd van Japanse componisten en pianisten2 Japanse componisten en pianisten zullen fantastische muziek uitvoeren, van Japanse muziek tot eigen composities en meer. Dit concert wordt gehouden als het laatste concert van Tempei Nakamura Europese tour 2019 & 2022.

Programma

Yoshimi Kawai

 1. Medley by improvisation – From Japanese traditional songs
 2. From Suite “heart to heart” – Yoshimi
 3. For you all -Yoshimi
 4. Medley by Improvisation- Japanese landscape and film music
 5. From Kandinsky Album “Soul”- Yoshimi
 6. Time of Rembrandt -350 Years-
 7. Nina -To the Unknown Voice-
 8. Geometry
 9. Cosmos
 10. Impression-Concert

Tempei Nakamura

 1. Ichigo-Ichie (Carpe-Diem)
 2. Akatombo (Red Dragonfly)
 3. Dragon’s Tear
 4. Suite “Claude Monet & I”
 5. Spiritual Road
 6. Glorious Fanfare
 7. Suite “RISING SOUL”
 8. OMEN of Pandemic Gloomy Lockdown Days
 9. Love (for COVID-19 Fighters)
 10. RISING SOUL

Tempei Nakamura – componist / pianist (https://tempei.com)

Pianist en componist Tempei Nakamura, geboren in Kobe, Japan, begon zijn pianostudie op 5-jarige leeftijd. Op de middelbare school werd zijn huis verwoest door de Grote Hanshin-aardbeving. Hij stopte met de middelbare school om in de sloopindustrie te gaan werken. Hoewel hij tijdens zijn middelbare en middelbare schooljaren nooit piano speelde, werd hij toegelaten tot de muziekschool en ging hij studeren aan de Osaka University of the Arts, waar hij afstudeerde aan de top van de pianocursus. In 2006 verhuisde hij naar New York City om zijn carrière internationaal voort te zetten. In 2008 maakte hij zijn cd-debuut bij EMI Music Japan. In 2010 maakte hij zijn solorecitaldebuut in Carnegie Hall, New York. Hij treedt jaarlijks op in Europa en heeft concerten gegeven in het Concertgebouw in Amsterdam, Maison de la culture du Japon à Paris, het Japans-Duitse Berlijnse Centrum en andere podia in verschillende landen, waaronder Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Estland, Slowakije, Oekraïne en Wit-Rusland. Daarnaast heeft hij landelijke tournees door Japan gemaakt en concerten gegeven in ‘onontgonnen regio’s’ zoals de Kumano-kodo, een geregistreerd werelderfgoed. Hij heeft zijn “Rising Sun”-project opgedragen aan de wederopbouwinspanningen van de Great East Japan Earthquake, en werd in 2015 door de Hyogo Prefecture Artists Society geëerd met de Award for the Advancement of the Arts. Hij is momenteel gevestigd in New York City en Tokio.

Yoshimi Kawai – Componist/Pianist

Yoshimi werd geboren in Aichi, Japan. Ze studeerde aan de Nagoya University of Arts. In 2000 verhuisde ze naar Nederland, en vervolgt haar studie bij mevrouw Noortje Brons en de heer Willem Brons en mevrouw, en Shoko Sugitani. Yoshimi heeft veel opgetreden en gaf solo-, duo- en salonconcerten met klassieke muziek en haar eigen composities in Japan en Nederland. Onlangs studeert Yoshimi sinds 2021 muziektherapie aan het ArtEZ Conservatorium in NL, aan de andere kant maakt ze improvisatiemuziek en soundscape-muziek.

Meer informatie: Eventbride