Nippon Night #3: Sword of the StrangerOp zaterdag 23 juli verandert The Movies weer naar Japanse sferen tijdens de derde Nippon Night. Centraal staat een bijzondere animefilm. Daaromheen is er een korte lezing met verdieping en een heuse anime pubquiz. Bereid je dus voor op Japan en Anime feitjes en wie weet win jij een leuke prijs. Zoals steeds kan jer Japanse drankjes en snacks aan de bar halen. Mede mogelijk gemaakt door Special Edition. Nieuw is de Cosplay Competitie. In verschillende categorieën vallen prijzen te winnen dus kom verkleed als je favoriete anime-personage.

De film is natuurlijk het allerbelangrijkst. Een bijzondere film uit 2007 met de mooist geanimeerde zwaardvechtscenes, die je op het witte doek moet hebben gezien!
Sword of The Stranger vertelt de avontuurlijke reis van de weesjongen Kotaro en zijn trouwe hond Tobimaru naar een Boedha tempel in de provincie Akaike. Een monnik heeft hem daar naartoe gestuurd, want daar is hij beschermd tegen de keizerlijke soldaten die hem willen opsporen. Onderweg ontmoet hij Nanashi, een ronin. Kotaro vraagt hem zijn bodyguard te zijn. Samen vervolgen ze hun reis en er zijn diverse zwaardgevechten nodig voordat ze hun bestemming bereiken.

De kaarten voor deze toffe avond kosten slechts 10 euro (incl een Japans drankje). Strippenkaart en Cinevillepas zijn geldig.

Meer informatie: Cinema The Movies Dordrecht

Print Friendly, PDF & Email