Lezing Giel van Alphen: levende kleuren in water en kleurrijk JapanGiel van Alphen houdt van water. Van een bergmeer in de Alpen tot (zwem)vijvers in Nederland. Zijn kennis over het aanleggen van vijvers, maar ook zijn avonturen tijdens zijn Japan reizen deelt hij graag met bezoekers van de Bibliotheek Oirschot.

Giel van Alphen straalt wanneer hij de vaak imposante en kleurrijke Koi in een goed aangelegde vijver ziet. Zijn kennis en kunde als vijverspecialist brengt hij in een drieluik lezing. Zie je de zomer in zicht en wil je ook genieten van mooi levend water in jouw tuin? Giel vertelt over de aanleg van natuur en siervijvers en over het leven in de natuur en siervijver; diverse vissoorten, diverse planten. Hierna behandelt Giel de specifieke zwemvijver en Koivijver. Hij sluit af met zijn bijzondere reizen naar kleurrijk Japan. Niet alleen over zijn zoektocht naar de mooiste kleurrijke koi, maar ook zijn ervaringen met de cultuur en de mensen daar passeren de revue tijdens zijn lezing in de Bibliotheek.

Enthousiaste verteller
Leef als een vis in het water en kom luisteren naar Giel. Hij is een enthousiaste verteller en neemt je mee in de wondere wereld van water, levend water én neemt je mee op reis naar Japan, land van de rijzende zon.

Meer informatie: Bibliotheek de Kempen

Print Friendly, PDF & Email