De Dordtse Matsuri


  • Locatie: Poppodium Bibelot
  • Noordendijk 148
    3311 RR Dordrecht

  • Toekomstige data:

Wij zijn, net zoals jij, liefhebbers van Japanse kunst en cultuur. Wij zijn zelf eigenaren van een Special Edition in het centrum van Dordrecht. Dordrecht is een stad met ontzettend veel monumenten, historische havens, en grote evenementen. Daarom hebben wij besloten om een Japans festival te organiseren op deze geweldige plek in Dordrecht. Vergeet op de dag zelf vooral niet om even een kijkje te nemen in de binnenstad.

Een kort overzicht van het programma:

✧ Games:
Speel Japanse spellen, probeer videogames of schrijf je in voor diverse gaming competities.

✧ Shoppen:
Diverse standhouders bieden een breed aanbod producten van Japanse bodem. Uiteraard hoort anime en manga daar helemaal bij!

✧ Workshops en lectures:
Altijd al willen leren manga tekenen, Japans spreken of betere cosplays maken? Dordtse Matsuri biedt talloze workshops en lectures, gegeven door vakmensen en instructeurs.

✧ Sport:
Lokale vecht- en dans-sportverenigingen bieden een aantal fantastische demonstraties en workshops. Denk aan: Judo, Karate, Aikido en de festivaldans Yosakoi.

✧ Muziek en activiteiten:
Geniet van een mooie cosplay-act en laat je zangkunst horen met karaoke! De dag wordt afgesloten door een bekende J-rock formatie.

Meer informatie: Bibelot

Print Friendly, PDF & Email